Όροι χρήσης

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα GRAFGO 

 Το Φυσικό κατάστημα εδρεύει στην περιοχή του Μοσχάτου στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 102 τ.κ 18345 τηλέφωνο επικοινωνίας 2109563097 ωράριο καταστήματος Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-16:00 

 Στοιχεία επιχείρησης Επωνυμία : Γράφας Αντώνιος & Αντώνιος Ο.Ε. Α.Φ.Μ : 082054637 ΔΟΥ : Μοσχάτου ΓΕΜΗ : 121766702000 

 Με την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα ήταν χρήσιμο να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζεται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

1. Ασφάλεια συναλλαγών 

 Η πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων ορίζει πως χρησιμοποιεί και προστατεύει όλες τις πληροφορίες που δίνει ο χρήστης/πελάτης σε αυτό τον ιστότοπο.  Στόχος της είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία περί Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EU EC Directive) Κανονισμοί 2003 & EU E-Privacy Directive (Cookie Law 2013) Όλες οι συναλλαγές πιστωτικών καρτών διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της © Viva Payments 2019 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31  και η μόνη πληροφορία που λαμβάνει η εταιρεία μας σχετίζεται με την επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής σας. 

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο. Με απόλυτο σεβασμό στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρεία GRAFGO περιορίζεται μόνο στη χρήση αυτών για την εξυπηρέτηση πελατών. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην τραπεζική υπηρεσία, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά σε εμάς τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το eshop της GRAFGO μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Η GRAFGO επικροτεί την αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών του. Η δημοσίευση των αξιολογήσεων κρίνεται απαραίτητη ως οδηγός και για τους νέους πελάτες. 

2. Τρόποι πληρωμής 

 Πληρωμή με Αντικαταβολή. Πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα σας με Μετρητά στη πόρτα σας. Η μέθοδος της Αντικαταβολής επιτρέπεται για πόσα έως 500 €. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 5,5 ευρώ με παραγγελίες έως 50 ευρώ. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό : Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΕΙΡΑΙΩΣ που διαθέτει η Εταιρεία μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση σας. Μόλις γίνει η μεταφορά των χρημάτων αποστέλλουμε την παραγγελία ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθ. Λογαρ/σμου: 5037109423938 , Iban: GR9301720370005037109423938 Διακαιούχος: Γράφας Αντώνιος & Αντώνιος Ο.Ε. Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της © Viva Payments 2019 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31 

3. Όροι Χρήσεις 

 Η GRAFGO διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα μη δημοσίευσης κακόβουλων αξιολογήσεων και κριτικής που δεν ευσταθεί. Δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων. Έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών, καθώς και το ποσοστό των εκπτώσεων. Η GRAFGO έχει το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης παραγγελίας σε παραγγελίες εξωτερικού αν η επιβάρυνση λόγω όγκου ή προορισμού είναι δυσανάλογη της αξίας της παραγγελίας. Επίσης έχει το δικαίωμα μεταβολής της χρέωσης μεταφορικών εξόδων σε αποστολές Εξωτερικού μετά από σχετική συγκατάθεση του πελάτη. Η GRAFGO παράγει με δικά του μέσα τη διαδικασία της φωτογράφησης ενός μεγάλου μέρους των εσωρούχων που διακινεί. Θέλοντας να προστατέψει τη πνευματική ιδιοκτησία του και τα εργατικά δικαιώματα των μοντέλων υπογράφει ψηφιακά τις φωτογραφίες αυτές και υπενθυμίζει ότι η διακίνηση των φωτογραφιών αυτών με στόχο την εμπορική εκμετάλλευση αποτελεί παράνομη ενέργεια σύμφωνα με τη Νομοθεσία Ψηφιακών υπογραφών Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Ευρωπαϊκός κανονισμός eIDAS 910/2014/EE 23-7-2014 και τους νόμους 2121/93(ΦΕΚ Α 25) & 2557/97(ΦΕΚ Α 271 

4. Επιστροφές –Αλλαγές 

 Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 14 ημερών. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας του ή επιστροφή αυτής εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα, στη συσκευασία τους. Για λόγου υγιεινής δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές στα παρακάτω είδη: 

Ανδρικά εσώρουχα: Σλιπ μίνι, Μποξεράκια , Σλιπ κλασσικά και φανέλες (Χ.Μ. , Κ.Μ. , Τζόκευ και Μ.Μ.) 

Γυναικεία εσώρουχα: Κυλότες ( ¾, 4/4, μπικίνι) 

Παιδικά εσώρουχα: Σλιπ και φανέλες 

5. Διαδικασία επιστροφής 

Στη περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποίησε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την GRAFGO στο τηλέφωνο 2109563097 για να σας κατευθύνει στην αντικατάσταση του προϊόντος με κάποιο άλλο. Για την επιστροφή του προϊόντος καλείτε την εταιρεία courier που σας παρέδωσε το δέμα κλείνετε τη συσκευασία μαζί με την απόδειξη και δηλώνετε χρέωση παραλήπτη.Το καινούργιο προϊόν που θα σας σταλεί θα έχει χρέωση 4,00 ευρώ κόστος μεταφορικών προυπόθεση για να αλλαχθεί το προϊόν είναι να είναι ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας με το προηγούμενο. Στην περίπτωση που είναι μεγαλύτερης αξίας από το προηγούμενο και πληρωθεί με αντικαταβολή θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1,5 ευρώ για αγορές μέχρι 50 ευρώ. Στην περίπτωση που θέλετε επιστροφή χρημάτων , Το κατάστημα δέχεται την επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών και στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και σε καλή κατάσταση. Καλείτε τον courier που σας παρέδωσε το δέμα μαζί με την απόδειξη και χρεώνεστε τα μεταφορικά της επιστροφής αξίας 4,00 ευρώ στη συνέχεια μόλις παραλάβουμε το δέμα πραγματοποιούμε κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό το ποσό της αγορά σας .Το ποσό που πιστώνεται στο λογαριασμό σας είναι η καθαρή αξία των εμπορευμάτων και όχι το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής. Από την στιγμή που θα παραλάβουμε το δέμα το ποσό πιστώνεται στο λογαριασμό σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες 

6. Διαχείριση του λογαριασμού σας και παρακολούθηση των παραγγελιών σας 

 Η εγγραφή σας στο e-shop GRAFGO απαιτεί τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και χρέωσης της παραγγελία σας. Το email σας το καταχωρούμε για την αποστολή εκπτωτικών κουπονιών και ενημερωτικών δελτίων καθώς και για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε φάση της παραγγελία σας. Η GRAFGO σας ενημερώνει άμεσα μέσω του λογαριασμού σας αλλά και με email για το αν έχει ολοκληρωθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας, εάν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, εάν έχουν αποσταλεί και πότε καθώς και για το ποιοι είναι οι κωδικοί παρακολούθησης της αποστολής των δεμάτων από την μεταφορική εταιρεία, για παρακολούθηση της πορείας τους από εσάς του ίδιους. 

Με το λογαριασμό σας μπορείτε να χαρακτηρίσετε επιθυμητά προϊόντα για μελλοντική αγορά, να σχολιάσετε τη ποιότητα αυτών, να εγγραφείτε σε δελτία νέων, να κατεβάσετε οδηγούς προϊόντων σε έντυπη μορφή αλλά και να προτείνετε προϊόντα σε φίλους σας. 

error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο με βάση το άρθρο 1 του Ν2121/1993 περί προστασίας Πνευματικής ιδιοκτησίας.