Τρόποι πληρωμής

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών για αυτό και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες. H  πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων ορίζει πως χρησιμοποιεί και προστατεύει όλες τις πληροφορίες που δίνει ο χρήστης/πελάτης σε αυτό τον ιστότοπο.  Στόχος της είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία περί Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EU EC Directive) Κανονισμοί 2003 & EU E-Privacy Directive (Cookie Law 2013) Όλες οι συναλλαγές πιστωτικών καρτών διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της © Viva Payments 2019 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31  και η μόνη πληροφορία που λαμβάνει η εταιρεία μας σχετίζεται με την επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής σας. 
Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο. Με απόλυτο σεβασμό στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρεία GRAFGO περιορίζεται μόνο στη χρήση αυτών για την εξυπηρέτηση πελατών. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην τραπεζική υπηρεσία, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά σε εμάς τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το eshop της GRAFGO μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.  

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

1) Πληρωμή με Αντικαταβολή. Πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα σας με Μετρητά στη πόρτα σας. Η μέθοδος της Αντικαταβολής επιτρέπεται για πόσα έως 500 €. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1,5 ευρώ και κόστος μεταφορικών 4,00 ευρώ για παραγγελίες εώς 50 ευρώ 

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό : Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΕΙΡΑΙΩΣ που διαθέτει η Εταιρεία μας .Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση σας. Μόλις γίνει η μεταφορά των χρημάτων αποστέλλουμε την παραγγελία. Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες μέχρι 50 ευρώ είναι 4,00 ευρώ. 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αριθμός Λογαρισμού: 50 3710 9423 938 

 IBAN: GR 93 0172 0370 0050 3710 9423 938   

Δικαιούχος Γράφας Αντώνιος & Αντώνιος Ο.Ε.  

3)Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro χωρίς επιπλέον χρέωση. Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της © Viva Payments 2019 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31. Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες μέχρι 50 ευρώ είναι 4,00 ευρώ 

Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα: 

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από την βιοτεχνία εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας των δύο ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. 

 Βέβαια υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται εντός 3-5 ημερών κατόπιν συνεννόησης. 

 Ώρες λειτουργίας της βιοτεχνίας 8:00-16:00 στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης 102 Μοσχάτο 

error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο με βάση το άρθρο 1 του Ν2121/1993 περί προστασίας Πνευματικής ιδιοκτησίας.