Η Εταιρία

Καλωσορίστε στον ιστότοπο της Grafgo, τη βιοτεχνία εσωρούχων και ρούχων με πάνω από έξι δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο. Εδώ, θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από ποιοτικά εσώρουχα και μοντέρνα ρούχα που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε σύγχρονου άνδρα και γυναίκας.
Πείτε “ναι” στην ποιότητα: Η Grafgo έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος και ευπρόσδεκτος προορισμός για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο μάς έχει διδάξει τη σημασία της υλικής αρτιότητας και της εξαιρετικής κατασκευής. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν για την άνεση και την αντοχή τους.
Μοναδικά σχέδια για κάθε προσωπικότητα: Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκετε ρούχα και εσώρουχα που αντανακλούν την προσωπικότητά σας. Για αυτό, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και στυλ, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με τον δικό σας μοναδικό χαρακτήρα.
Συνεχής εξέλιξη: Η Grafgo παραμένει στην πρώτη γραμμή της παραγωγής, διερευνώντας συνεχώς νέα σχέδια. Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία μας επιτρέπει να φέρνουμε στους πελάτες μας τα πιο μοντέρνα προϊόντα που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους με στυλ. Καθώς συνεργαζόμαστε με οίκους νημάτων με πολυετή εμπειρία στο χώρο.
Περιβαλλοντική ευαισθησία: Στην Grafgo, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις περιβαλλοντικές πρακτικές. Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους και οικολογικά υπεύθυνους προμηθευτές και εφαρμόζουμε βιώσιμες διαδικασίες κατασκευής. Η αγάπη μας για το περιβάλλον είναι ενσωματωμένη στην κάθε πτυχή της επιχείρησής μας.
Αγορές με ασφάλεια και ευκολία: Κατανοούμε την σημασία της ασφάλειας και της ευκολίας στις online αγορές. Στη Grafgo, παρέχουμε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για τις αγορές σας. Με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και γρήγορη αποστολή, η εμπειρία σας με εμάς είναι πάντα ευχάριστη και αξέχαστη.
Εξυπηρέτηση πελατών: Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις και να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ασφάλεια και άνεση. Καθώς συνεργάζετε με τους περισσότερους εμπόρους και χονδρεμπόρους στην Ελλάδα.

Υ.Γ.: Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να παράγουμε τα σχέδια σας!!!

ΥΛΙΚΑ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από τα καλύτερα βαμβάκια όπως και οι βαφές ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. (OEKO-TEX STANTARD 100)

Πρότυπο OEKO-TEX® Standard 100

Επεξήγηση

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή. Παραδείγματα για είδη με δυνατότητα πιστοποίησης: ακατέργαστα και βαμμένα/ εξευγενισμένα υφάσματα και πλεκτά, έτοιμα είδη (ενδύματα όλων των ειδών, κλωστοϋφαντουργικά είδη οικιακής χρήσης, κλινοσκεπάσματα, θηλειωτά υφάσματα, κλωστοϋφαντουργικά είδη παιχνιδιού κ.π.ά.)

Κριτήρια

Οι έλεγχοι επιβλαβών ουσιών περιλαμβάνουν:

1) σύμφωνα με τους νόμους απαγορευμένες ουσίες
2) υποχρεωτικά ελεγχόμενες κατά νόμον ουσίες
3) γνωστές επιβλαβείς για την υγεία ουσίες (για τις οποίες ωστόσο δεν υπάρχει ρύθμιση από νόμο)
4)καθώς και παραμέτρους για προληπτικά υγειονομικά μέτρα
Στο σύνολο τους οι απαιτήσεις υπερβαίνουν σαφώς τις υπάρχουσες εθνικές νομοθεσίες.

 

Εργαστηριακοί έλεγχοι και κατηγορίες προϊόντων

Οι έλεγχοι επιβλαβών ουσιών της OEKO-TEX® προσανατολίζονται πάντα στην πραγματική χρήση του κλωστοϋφαντουργικού είδους. Όσο πιο έντονη είναι η επαφή ενός προϊόντος με την επιδερμίδα, τόσο πιο αυστηρές απαιτήσεις για την ανθρώπινη οικολογία πρέπει να πληροί.

Αντιστοίχως διαφοροποιούνται τέσσερις κατηγορίες προϊόντων:

Κατηγορία I:
κλωστοϋφαντουργικά είδη για μωρά και μικρά παιδιά έως 3 ετών (ενδυμασία, παιχνίδια, κλινοσκεπάσματα, θηλειωτά υφάσματα κλπ.)
Κατηγορία II:
κλωστοϋφαντουργικά είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα (εσώρουχα, κλινοσκεπάσματα, κοντομάνικες φανέλες κλπ.)
Κατηγορία III:
κλωστοϋφαντουργικά είδη που δεν έρχονται σε απευθείας επαφή με το δέρμα (σακάκια, παλτά κλπ.)
Κατηγορία IV:
υλικά εξοπλισμών (κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, επενδύσεις ταπετσαρισμένων επίπλων κλπ.)

Πιστοποίηση

Προϋπόθεση για την πιστοποίηση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX® Standard 100 είναι ότι όλα τα τμήματα ενός είδους ανεξαιρέτως θα πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια, δηλαδή εκτός της υφασμάτινης επικάλυψης για παράδειγμα και οι κλωστές ραφής, τα ενθέματα, οι ετικέτες κλπ. καθώς και τα μη κλωστοϋφαντουργικά αξεσουάρ όπως κουμπιά, φερμουάρ, πρεσαριστά κουμπιά κλπ.

 

 

error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο με βάση το άρθρο 1 του Ν2121/1993 περί προστασίας Πνευματικής ιδιοκτησίας.